Gelukkig en Succesvol

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

foto_bij_gelukkig_en_succesvol_leven

Ben jij gelukkig en succesvol in je leven? Als dat voor jou op ieder moment van je leven geldt , dan feliciteer ik je daarmee, dan hoef je ook niet verder te lezen.

Er zijn echter zeer veel mensen die zich soms wel, soms niet, of meestal niet, en nog erger: zich helemaal niet gelukkig voelen. Zelfs succesvolle mensen kunnen periodes hebben waarin zij zich niet gelukkig voelen. Als je bij een van deze categorieën hoort, lees dan juist wel verder.

Wat is een gelukkig en succesvol leven? Is het niet zo dat eigenlijk iedereen daar een verschillende mening over heeft?

Mijn mening is dat je je gelukkig en succesvol kunt noemen als je je persoonlijke doelen hebt bereikt. Daar bedoel ik niet mee dat korte gelukkige moment bij de aanschaf van een nieuwe auto, of het behalen van je rijbewijs, of een winstje op de beurs. Nee daar bedoel ik mee een duurzaam gevoel van gelukkig en succesvol te zijn.

Hoe zou het toch komen dat sommige mensen geluk en succes uitstralen, terwijl jij altijd het gevoel hebt dat je er achteraan rent, maar het nooit kan vinden?

Soms kijken we naar andere mensen en denken: “Had ik maar wat zij hebben. Wist ik maar wat zij weten. Deed ik maar wat zij doen!” De waarheid is dat je dat kunt. Je mist alleen nog de fundamentele inzichten die deze mensen al hebben en toepassen. Gelukkig en succesvol leven is er ook voor jou.

Hoe zou het zijn om je belangrijkste doelen te bereiken? Hoe zou het zijn om fantastische relaties te hebben – geen last meer te hebben van spijt of zorgen – niet meer te twijfelen aan jezelf of je keuzes? Hoe zou het zijn om je energiek, positief en geïnspireerd te voelen? Wat zou je bereiken als je meer uitging van je eigen kracht? Dat zou toch fantastisch zijn, nietwaar?

Waarom lukt het je dan niet?

Ja, Ik Wil Meer Geluk En Succes In Mijn Leven

Gelukkig en Succesvol

Wie kan jou beter helpen dan een goede professionele coach zoals Frank de Moei van het instituut Capedium?  In De Sleutels van Geluk en Succes leert hij je stap voor stap je (duurzame) doelen te bereiken en je goed te voelen. Geluk en succes zijn immers haalbaar voor iedereen!

  • Kom in actie. Geluk en succes komen je niet zo maar aanwaaien. Als je je bewust bent van je eigen doelen, weet wat je echt wilt, dan ben je al op de helft. Weet je dat niet, probeer daar dan achter te komen. Onderzoek wat jou echt gelukkig maakt in het leven.
  • Wat zijn jouw sterke punten. Geef daar je volle aandacht aan en versterk die punten. Aandacht geven aan je zwakke punten heeft niet veel zin, als je succesvol wilt worden. Je weet best wel wat je zwakke punten zijn, maar leg hier niet de nadruk op.
  • Je leven is voortdurend van dag tot dag een ontdekkingstocht. Blijf met je aandacht bij alles wat je doet. Als je (in jouw ogen) fouten maakt, leer daar van. Fouten maakt iedereen en dat behoort gewoon bij het leven.

Als je nu bij het lezen op dit punt bent aangekomen, dan weet ik wel zeker dat het e-book De Sleutels van Geluk en Succes voor jouw bestemd is.

Voor slechts € 27,- beschik je over een uitstekend programma met methoden en inzichten om je passie te volgen en je doelen te bereiken. Daarnaast ontvang je een bonusboek en je krijgt 14 dagen lang volledige garantie.

Ja, Ik Wil Meer Geluk En Succes In Mijn Leven

 

foto van Frank-de-Moei. Coach van Gelukkig en SuccesvolFrank de Moei – Capedium Training & Coaching

Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in het verbeteren van de relatie met zichzelf en anderen. Ik kan er een prachtig verhaal van maken, maar uiteindelijk is dat niet belangrijk. Het gaat om de ervaringen van cliënten en cursisten. Die lees je verder op deze pagina…

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

James

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op datingenerotiek.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *