De Geheime Kunst Van Het Benaderen Van Vrouwen

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

mooie blonde vrouw bij De Geheime Kunst Van Het Benaderen Van Vrouwen

De Geheime Kunst Van Het Benaderen Van Vrouwen

In het e-book ‘De Geheime Kunst Van Het Benaderen Van Vrouwen’ leer je alles om van je benaderingsangst af te komen. In een stap-voor-stap methode leert Mike Meijer je onbevangen en zonder nervositeit de mooiste vrouwen te benaderen.

Je gaat beseffen dat je eigenlijk alles al in huis hebt om in alle situaties met vrouwen te communiceren en je ontdekt hoe makkelijk dat eigenlijk is. Je gaat lachen om je vroegere nerveuze gedrag.

Na deze goed uitgedachte 3-staps methode weet je dat je in staat bent om veel meer vrouwen dan vroeger te ontmoeten zonder afgewezen te worden.

De Geheime Kunst leert je

Ik verklap je hier welke geheime kunst je gaat leren:

Button bij De Geheime Kunst van het Benaderen van Vrouwen

 • Je leert hoe je direct kunt herkennen wanneer een vrouw wilt dat jij haar benadert.  Geloof het of niet, vrouwen hebben  je deze signalen al je hele leven gestuurd. Je hebt ze alleen nooit eerder herkend. Als je ze eenmaal herkend zul je nooit meer een kans voorbij laten gaan om een leuke vriendin te hebben.
 • Drie simpele dingen die je moet doen om voorgoed van je angst voor afwijzingen af te komen. Je leert een mindset te creëren zodat afgewezen worden jou niet uitmaakt.
 • De 90/10 regel. Hoe je een interessant gesprek met een vrouw gaande kunt houden, zelf als ze niets tegen je zegt.
 • Hoe je kunt voorkomen dat je je ongemakkelijk of bang voelt als vrouwen grof of onbeleefd zijn. Mike geef je twee absolute killer openingszinnen, die je elke keer kunt gebruiken wanneer een vrouw op deze manier reageert en waarmee je een vrouw onmiddellijk aan het lachen krijgt, zodat ze zich meer tot jou aangetrokken voelt.
 • Hoe je zijn “succesvolste gespreksopener” kunt gebruiken om een gesprek te beginnen met een vrouw die met een groep vrienden is. Geloof het of niet, maar het is eigenlijk veel makkelijker om met een vrouw te praten die met een groep is dan met een vrouw die alleen is. En Mike gaat je leren hoe je dat moet doen.
 • Er zijn drie veelgemaakte fouten die mannen maken als ze een vrouw benaderen, waardoor ze overkomen als een griezel. Je gaat een makkelijke oplossing ontdekken, die je direct kunt toepassen, zodat je overkomt als relaxed, natuurlijk en makkelijk benaderbaar.
 • Wat je moet zeggen nadat je een gesprek bent begonnen om het gesprek gaande te houden, waardoor een vrouw juist vragen aan JOU gaat stellen.
 • Hoe je moet flirten zonder dat je agressief, grappig, of vreemd overkomt. Wanneer je deze flirttechniek toepast zal het gesprek veel soepeler en natuurlijker verlopen dan de typische beleefde en saaie gesprekken (die je vroeger had?) die nergens toe leiden.
 • Mike laat je eenvoudige technieken zien waardoor je nooit meer zonder gespreksstof komt te zitten.
 • Mike’s 4 favoriete gespreksonderwerpen om een vrouw snel in een gesprek te betrekken, zodat ze zich voor jou openstelt. Hierdoor zal zij het merendeel van de tijd aan het praten zijn, terwijl zij steeds meer en meer aantrekkingskracht voor jou zal gaan voelen.
 • 6 eenvoudige manieren om het benaderen van vrouwen een stuk leuker te maken voor zowel jezelf als de vrouwen waar je mee praat. Wat je zult ontdekken is dat wanneer je dit combineert met de andere technieken die Mike je leert, vrouwen zullen genieten als ze door jou worden benaderd (daarnaast geniet je er zelf ook van).
 • Je ontdekt een eenvoudige conversatie “techniek” die ervoor zorgt dat vrouwen nieuwsgierig naar je worden en een onweerstaanbare drang voelen om je beter te leren kennen.
 • Mike onthult je ook een “geavanceerde techniek” die ervoor zorgt dat vrouwen fantaseren over het hebben van seks met jou terwijl je gewoon een “onschuldig” gesprek met ze voert. Deze techniek is zo succesvol dat talloze vrouwen met jou al bij de eerste date mee naar huis gaan.
 • Hoe jij je direct kunt onderscheiden van elke andere man die haar ooit heeft benaderd zodat je een gigantische voorsprong hebt.
 • Een betrouwbaar signaal waardoor je een vrouw juist niet moet benaderen. De meeste mannen herkennen dit niet, waardoor ze elke keer worden afgewezen.
 • Waarom het juist beter is als je niet te grappig of aardig bent als je met een vrouw praat (als jij je wel eens hebt afgevraagd waarom sommige “stille types” het zo goed doen bij de vrouwen, dan is dit de oplossing) .
 • Hoe je simpele verhalen kunt gebruiken om een gesprek te openen en gaande te houden met vrouwen die normaal “Hard To Get” over komen.
 • 4 simpele dingen die je in de eerste 15 seconden moet doen om te garanderen dat je benadering goed gaat.
 • Hoe je een vrouw op de juiste manier moet aanraken. Je ontdekt 3 soorten van aanrakingen die een onweerstaanbare seksuele spanning veroorzaken.

Dit zijn enkele voordelen die je ontvangt bij het bestuderen van ‘De Geheime Kunst Van Het Benaderen Van Vrouwen’.

Bij bestelling van het e-book voor slechts €27,- ontvang je ook nog gratis 3 bonussen. Te weten:

Bonus #1: Elf Makkelijke Plaatsen Om Vrouwen Te Ontmoeten

Bonus #2: De Droomvrouw Formule 

Bonus #3: Levenslange Updates

Mike is zo zeker dat het ook voor jou werkt, dat hij voor dit geheime kunst programma je de niet-goed-geld-terug-garantie geef. Je mag het 60 dagen risicoloos uitproberen.

button bij de De Geheime Kunst Van Het Benaderen Van Vrouwen

 

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

James

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op datingenerotiek.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *