Aantrekkingskracht

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

In bovenstaande video zie je een review van een enthousiaste lezer van het e-book: Het Geheim van Aantrekkingskracht. Er staan nog meer oprechte en positieve reviews op de website van AttractionGym.

Misschien denk je: weer zo’n e-book die van alles beloofd…… Echter, dit e-book van trainer en coach Arnoud Anderson (Het AttractionGym team) komt zeker niet overeen met de methodes van andere boeken op dit gebied, al zou de titel dat wel doen vermoeden.

Het unieke aan dit e-book is de F-L-O-W methode. Het beschrijft hoe je in een staat van zijn komt waarin alles bijna vanzelfsprekend verloopt. Je laat vrouwen onbewust voelen dat jij de alfa man bent. Hoe je invloed hebt over de onbewuste processen van een vrouw.

Omdat je gaat denken als de man met de hoogste status zul je onbewust de juiste karaktereigenschappen uitstralen. Het gevolg is dat vrouwen geen andere keus hebben dan zich tot jouw aangetrokken te voelen.

Het Geheim van Aantrekkingskracht

Foto van verliefd stel met aantrekkingskrachtHet lekker lezende e-book geeft je praktische voorbeelden en openingszinnen. Arnoud geeft je veel meer dan je verwacht. Het leert je alles van a tot z. Hij maakt alles waar wat hij belooft in de aankondiging op de info pagina van Het Geheim van Aantrekkingskracht.

En vergeet ook niet de vele extra’s die je bij de aanschaf ontvangt. Zoals de € 50,- korting op een AttractionGym Bootcamp. Dit Bootcamp is de perfecte start om in één weekend grote stappen te maken. Je wordt van vrijdagavond tot zondagmiddag gecoacht om overdag en ’s avonds de mooiste vrouwen aan te spreken, telefoonnummers te krijgen en zelfs te zoenen.

Vóór je het e-book Het Geheim van Aantrekkingskracht (168 pagina’s) aanschaft raadt ik je aan hun infopagina goed te lezen. Je wilt immers de juiste keuze maken.

Je ontvangt bij de bestelling ook gratis 3 e-books als bonus. Daarnaast ook  een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Waarom nu nog wachten?

Ja, stuur mij direct naar Het Geheim van Aantrekkingskracht

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

James

Als auteur en internetmarketeer schrijf ik op datingenerotiek.nl artikelen, die mensen helpen en inspireren. De nadruk ligt op adviezen, tips en kennis van experts in de vorm van o.a. e-books, cursussen en workshops. Doe jezelf voordeel met de inhoud van deze site.

More Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *